top of page

Wellness ve Sağlık

Güncelleme tarihi: 5 Ara 2018

Wellness, yaşam kaliteniz için sorumluluk üstlenmede ilk ve öncelikli bir seçim olarak düşünülmektedir. Sağlıklı bir yaşam biçimi, bilinçli istek ve kararlar vermekle başlar. Wellness bir eğilim ya da mizaçtır, esenlik ve memnuniyeti yüksek seviyeye taşıyan, değişik yaşam alanlarında önemli prensiplerin serisini benimsemek için bir istek ve yatkınlıktır.
Bir wellness mizacı olan bu odaklanmanın sonucunda, başkalarını bağışlama, mesuliyetten kaçma, güçlüklere karşı haykırmak durumlarına karşı istek uyandırma arzunuzu kontrol altına alır.
Wellness kendi kendine yetme, sıradan hal ve kendine merhamet, sıkıntı ve tembellik durumlarında doktorlar ve ilaçlara olan bağımlılık için alternatif bir seçimdir.

Wellness bir seçimdir, optimal sağlığa doğru hareket etmek için verdiğiniz bir karardır. Wellness, farkındalığın aktif sürecidir ve sağlıklı bir yaşama doğru seçimler yapmaktır. Wellness yaşam için bir yoldur, esenlik için en yüksek potansiyelinizi elde etmek için tasarladığınız bir yaşam biçimidir.Wellness bir süreçtir, sadece hasta olmamak değildir. Wellness beden, beyin ve ruhun entegrasyonudur, yaptığınız her şeyde değer artışı; düşünme, hissetme ve inancın sağlık durumunuz üzerinde bir etkisi vardır.

#wellness

11 görüntüleme

Son Yazılar

Hepsini Gör

Skolyoz

SKOLYOZ NEDİR? “Skolyoz” terimi ilk olarak Hipokrat tarafından tanımlanmıştır ve “eğrilik” anlamına gelmektedir. Frontal düzlemde aynı hizada olması gereken vertebraların, herhangi bir nedenle dizilim

bottom of page